«Синево» по адресу ул. Каменецкая, 107, Хмельницкий


Написать отзыв

Не публикуется на сайте

Отзывы [3]

Інна
21.09.2016 15:34

Лабораторія хороша, працівники стараються створити для клієнтів гарні умови і як на мене, то в них це чудово виходить. Принаймні я себе почувала в приміщенні протягом всього мого перебуття комфортно, ніяких нарікань на будь-що у мене не виникло, на всі мої питання я отримувала відповіді і пояснення, жодного разу мені ніхто не відмовив і кривого слова не сказав, для мене особисто ставлення дуже важливе і я завжди повертаюсь туди, де до мене ставляться по людськи і з повагою, тому думаю, що і в Сінево я також при нагоді обовязково повернусь

Ответить  ·  0
Рая
27.05.2016 14:33

У вищій мірі задоволена швидкістю роботи лабораторії, іноді вона навіть перевищує сподівання, коли обіцяють готовність результату наступного дня, а висилають його ще увечері того ж дня.

Ответить  ·  0
Эля
20.05.2016 14:16

Медсестра у меня всегда хорошая. Менялись, понятное дело, не закрепляется там за каждым человек, который проводит все процедуры. Но мне ни разу не попался невежливый человек. Или не компетентный. Все стерильно, при мне подготавливались все приспособления. Так что жаловаться на антисанитарию не буду. Все довольно-таки ответственно происходит.

Ответить  ·  0