«Эпицентр» по адресу пр. Григоренко, 40, Киев

Эпицентр
Проголосуйте! Оцените компанию.
6.18 из 10 на основе 17 оценок.

Адрес: пр. Григоренко, 40

Город: Киев

Категория: Строительные гипермаркеты

Телефон: 0 (44) 594-5145

Время работы: Пн-Сб: 7:30 - 22:00, Вс: 8:00 - 21:00

Компании поблизости


Написать отзыв

Не публикуется на сайте

Отзывы [8]

ТОВ "НІСЕК"
13.01.2020 15:43

В магазині на Григоренка 40 працюють не зовсім компетентні люди. Я від підприємства проплатила за драбину по безготівці при надала інформацію що ми є платниками ПДВ при отриманні драбини надала довіреність і копію витягу платника ПДВ. Податкову зареєстрували як на не платника ПДВ і відмовляються вносити зміни не дуже хочеться після цього співпрацювати з такими магазинами

Ответить  ·  0
Пасічник Дарія Леонідівна
04.01.2018 23:26

04.01.2018 р. завітали на пр. Григоренка, 40, Київ, Епіцентр, з тим, щоб придбати там пластиковий контейнер для речей по типу комоду у відділі товарів з пластику. Такий товар можна придбати лише за допомогою продавця, оскільки на вітрині лише зразок, а сам товар в упаковці видається продавцем. Продавця шукали півгодини. Продавці, які проходили мимо, або працювали поряд в сусідніх відділах, посилались один на одного (жартували так, напевно), або просто проходили повз мовчки, ніби до них не звертаються, а вони поспішають на зустріч в Білий дім. Один сказав: чекайте, продавець підійде. Чекаємо, ніхто не підходить. Підійшли до стійки адміністрації на вході, попросили запросити до нас продавця. З цим нам допомогли, продавець підійшов у відділ, і вже знаючи, що його там чекають, він не став шукати того, хто його півгодини вже шукає, а став займатись на відділі своїми справами. Підійшли до нього, запитали бажаний товар з вітрини. Продавець "радісно" повідомив, що цього товару немає, буде з понеділка (вся ситуація відбувається в четвер). Відповідного повідомлення (про відсутність даного товару для продажу) на вітрині не було, покупці розраховують товар придбати, чи не так? Потім чекають півгодини, втрачають свій час і шукають продавця, збившись з ніг, за товаром, якого нема в наявності. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Негарна ситуація також склалась з цим магазином трохи раніше, в липні 2017-го року, коли ми замовили доставку плитки, а плитку привезли не ту, самі собі зробили пересорт, і все одно намагались нам доказувати біля нашого порогу, що ми неправі, бо, мовляв, зараз не те освітлення, за якого ми вибирали в магазині плитку, то ж ми просто не бачимо, а свої дії ні експедитори, ні вантажники під сумнів не ставлять.

Я не наводитиму зараз якихось імен чи прізвищ, бо вони мене до цього дня не цікавили, але, шановні, треба прийняти відповідні міри, оскільки сервіс у цьому магазині такий, що просто слів нема, сервіс просто відсутній . Жодний візит до цього магазину без неприємного сюрпризу не обходиться. Це повна неповага і хамство.

Я ще не раз завітаю до цього магазину, і якщо там подібне відбуватиметься і надалі, то я залишатиму скарги для початку у книзі скарг та пропозицій і відразу ж звертатимусь до товариства захисту прав споживачів, так як таке ставлення до покупця і його часу неприпустиме. Існує поняття культури обслуговування, яке працівникам Епіцентру невідоме апріорі. Ще раз повторюю: це хамство, а не торгівля, і не обслуговування покупця. Персонал - некомпетентний, неввічливий, нестаранний.

Я покупець і йду до магазину за покупкою, а не з особистим візитом без запрошення до когось з членів персоналу (а вирази облич у членів персоналу магазину саме такі, ніби до них в гості ходять, а вони там не працюють, а в себе дома знаходяться).

Переконливо закликаю керівництво магазину навести порядок з обслуговуванням покупця хоча б в торговому залі, а також подбати про вірне інформування покупця щодо НАЯВНОСТІ ТОВАРУ для продажу.

Ответить  ·  0
Василий Петрович
10.06.2017 19:43

Мы с товарищами давно ездим за больше чем мелочами в Лерой Марлен, но по мелочам иногда заезжаю в Эпицентр, Григоренко, Киев. Знаю что сервис тут на низшем уровне, очень редко встретишь нормального консультанта который без надменной ухмылки и хамства, мол: "ну знали бы Вы что хотите я бы подсказал" может посоветовать чтото достойное лучше бренда. Но такого я не ожидал даже от работников Эпицентра на Григоренко. Вобщем пришел сдать воду на анализы, а мне говорят мол "у нас тут не богодельня, так что воду мы у Вас не примем" - слово в слово. Просто атас! В общем сервис рухнул окончательно, тоесть этот явно не директор решил что сервис который предоставлять его работа может отказывать, ведь деньги ему и так платят. А я мог сразу поехать на тестирование в Лерой. Только время потерял! Так что если Вы хотите воду на анализ то только не в Эпицентр на Григоренко, там могут не взять - всё зависит от настроения работника!!!

Ответить  ·  1
Наталя
24.01.2017 18:49

Сьогодні в 11.09 я купила в гіпермаркеті "Епіцентр" на пр.Григоренка, 40 лампу світодіодну ESTAR ,в комплекті йде дві шт.Прийшла додому,одну із лампочок закрутила у світильник,включивши ,лампочка не світилась,іншу перевіряти я не стала.Мене обслуговувала касир МогільніковаО Л . ФН 2665017197

Ответить  ·  0
Наталия
30.05.2016 16:59

Помогите мне пожалуйста приобрести ПЛАФОН (верхний) к ТОРШЕРУ арт.30803203 ALHW-F-NM-W-375 Accento Lighting. Можно ли сделать заказ и цена. Заранее благодарна.

Ответить  ·  0
Анастасия
07.04.2016 21:49

Хочу пожаловаться на Хломову Ольгу с Эпицентра на Григоренко, 40, которая работает в 30 отделе электротехники.
Мало того, что она не знает какие документы нужно давать промоутерам, так еще и ведет себя по хамски.Также не умеет объяснять и выслушивать.

Ответить  ·  0
Элла
06.11.2014 10:36

28/10/2014 в вашем ТЦ нами была куплена плитка арт60203092 3 кв. м 2 ящ. в одном из них в 1 ящике идет пересортица- 9 светлой, несколько темной и 7 штук треснутой отбиты уголки.Всего из 30 плиток на 1.5 м" 23 брака.Можно ли ее заменить и когда? Т.к. мы сейчас начинаем ложить плитку и берем по 3 кв.м. Есть ли такая еще в наличии? Чек имеется. Заранее спасибо за ответ.

Ответить  ·  0
Надежда
03.04.2014 09:26

Я купила 02.04.14 упаковку светильников за 111 грн. на солнечных батареях, но в коробке вместо 5 оказалась 1 ножка. Что мне делать?

Ответить  ·  0